UDLÅN

Lån

Det er ikke altid, at man når at spare op eller har pengene til det, man lige står og mangler. 

Er computeren brændt sammen, er motoren røget i bilen eller er der opstået et helt andet behov. 

Her kan et lån være en mulig løsning. Du får penge i hånden her og nu - og betaler så af på det lånte beløb løbende. 

Et lån har en fast månedlig ydelse, som du betaler. Får du penge tilbage i skat, feriepenge, en bonus eller en større løn, så har du selvfølgelig altid mulighed for at sætte mere ind og derved betale lånet af hurtigere.


Kassekredit

En kassekredit kan være en lidt mere fleksibel løsning end et lån. 

Her er der ingen faste månedlige afdrag - du har et max på kontoen, som du kan trække op til. Det betyder, at du selv styrer, hvor meget du afdrager gennem tiden - da du gennem hele kredittens løbetid kan trække op til det aftalte max. Har du indbetalt trækket på kontoen, ved at der går flere penge ind, end der bliver brugt - ja, så har du faktisk mulighed for at gøre brug af kreditten igen. 

Hvis der ikke er trukket af kreditten, beregnes der ingen renter. 

En kassekredit har altid en genforhandlingsdato, hvor du og din rådgiver drøfter din kredit, og hvordan din situation har udviklet sig siden sidst - det kan være, at du ikke har brug for at få den forlænget, eller der er opstået nye behov.


Billån

Et billån kan være muligheden for at erhverve drømmebilen. 

Står du og skal købe bil, kan vi hjælpe dig med at finansiere den. Jo mere du selv har til udbetaling af din bil, jo billigere er din rente. Se vores rentefolder for rentesatser. 

I Fanø Sparekasse kan vi også tilbyde dig at lave et tilbud på en bilforsikring. 

Husk at en bil løbende falder i værdi, specielt hvis der er tale om en ny bil. Derfor er det en god ide at have en begrænset løbetid på lånet - svarende til at gælden følger bilens værdi - for der er ikke meget ved stadig at skylde penge på sin gamle bil, når man skal ud og have den næste.


Boligstartlån

Skal du købe eller bygge ny bolig, tilbyder Fanø Sparekasse et boligstartlån på 0% i rente og afdragsfrit det første år. 

Se mere her


Boliglån

Når du skal ud og købe en lejlighed eller et hus - så er det ikke hele købsprisen, du kan få finansieret via realkredit. 

Har du ikke selv de resterende penge til de sidste 20 % og medfølgende omkostninger forbundet med en ejendomshandel, så kan du lave et boliglån i Fanø Sparekasse. 

Boliglån har normalt en løbetid på op til 20 år.


Boligprioritet

Fleksibel boligfinansiering
Som boligejer kan du med BoligPrioritet sammensætte en fleksibel boligfinansiering, som giver frihed til at handle. 

Boligprioritet kan bl.a. bruges til rejser, boligforbedringer, køb af bil eller noget helt andet. 

Du kan vælge BoligPrioritet med eller uden afdrag, så du kan skræddersy produktet efter dine ønsker. BoligPrioritet har således ingen fastsat løbetid. 

BoligPrioritet henvender sig til alle med hus, fritidshus eller ejerlejlighed. 

For mere information kontakt din rådgiver i Fanø Sparekasse.


Byggelån

Med et byggelån kan du realisere din drøm om at bygge til, give de eksisterende faciliteter et pift af fornyelse eller bygge et helt nyt hus. Byggelånet dækker dit finansieringsbehov fra projektets start til byggeriet endelig er godkendt, og lånet kan udbetales. 

Ønsker du allerede nu at kende din fremtidige husleje, så er det muligt at kurssikre dit realkreditlån, inden det falder til udbetaling.


Energiforbedrendelån

Med et energiforbedrendelån kan du få energiforbedre din bolig eller sommerhus.
Læs mere om lånet og vilkår her. Du kan også se den online version af folderen her.


Andelsboliglån

Er den rette bolig for dig en andelsbolig, så kan Fanø Sparekasse også være behjælpelig med finansieringen af den. 

Til forskel fra et hus eller en lejlighed, så er det ikke muligt at optage realkreditlån i ejendommen. Til gengæld kan du få finansieret noget eller hele summen af dit andelsbevis via et andelsboliglån gennem Fanø Sparekasse. 

Bemærk at dine udgifter ud over andelsboliglånet også omfatter nogle fællesudgifter, der bl.a. dækker det lån, som andelsboligforeningen har optaget, udgifter til fælles arealer og hvad der ellers må være aftalt.